Hypotheekadvies

 Onze advieskosten, duidelijk en tegen een scherpe prijs

  1. eur 2.395, volledig fiscaal aftrekbaar van de inkomstenbelasting
  2. Volledig onafhankelijk, meer dan 10 banken en verzekeraars
  3. Inclusief aanvragen overlijdensrisicoverzekering
  4. Inclusief aanvragen woonlastenbeschermer
  5. Eén vast aanspreekpunt tijdens het hele hypotheek traject
  6. Opgeleid tot Erkend hypotheekadviseur
  7. Inclusief persoonlijke begeleiding naar notaris

Misschien heb je je droomhuis al gevonden. Of ben je je nog aan het oriënteren op de huizenmarkt? In elk geval staan wij als jouw hypotheekadviseur voor je klaar. Wij weten precies wat er ‘te koop’ is op het gebied van de financiering van jouw eigen woning.

Wij vinden het belangrijk dat je een hypotheek krijgt die aansluit op jouw wensen. Daarom willen wij weten wat jou beweegt. Zo vinden wij de hypotheek die bij joú past.

Wat zijn jouw inkomsten? En welke uitgaven heb je? Wat verwacht je in de toekomst? Heb je spaargeld? Wij helpen je aan een hypotheek die ook in de toekomst betaalbaar blijft. Wij geven je inzicht in de keuzen die je nu moet maken om straks jouw leven te leiden zoals jij dat wilt.

Hypotheeklasten komen elke maand weer terug. Gelukkig krijg je daarvoor dagelijks woonplezier terug! En wellicht bouw je ook nog vermogen op. Maar toch, een hypotheek sluit je niet zomaar even. Wij helpen je de gevolgen van dit besluit voor de lange termijn te overzien.

Nu maken we het financiële plaatje voor jouw compleet: welk hypotheekbedrag mag je lenen? Op welke maandelijkse lasten komt je uit? Welk vermogen bouw je op?

Rondom de aankoop van een woning gelden ingewikkelde fiscale spelregels. Wij onderzoeken welke regels er in jouw situatie spelen. En welke invloed ze hebben op jouw woonlasten.

Pas wanneer wij een volledig beeld hebben van jouw wensen en mogelijkheden, bevelen wij jouw een uitgewerkte hypotheekconstructie aan. Een advies waar je écht wat mee kunt en waar wij volledig achter staan.

Wij onderzoeken de mogelijkheden bij verschillende geldverstrekkers. Daarbij houden wij er constant rekening mee of de hypotheek nog volledig aansluit op jouw specifieke wensen en behoeften. Wij houden de vinger aan de pols bij de geldverstrekker.

Na jouw definitieve keuze voor de hypotheek verzorgen wij de aanvraag richting de geldverstrekker. Deze moet jouw hypotheek eerst goedkeuren. We controleren of de geldverstrekker over alle informatie beschikt en de nodige voortgang maakt. Kortom, gedurende dit beoordelingstraject houden wij de vinger aan de pols bij de geldverstrekker.

Het ondertekenen van de hypotheekakte gebeurt bij de notaris. Je mag zelf een notaris uitkiezen, maar wij helpen je graag met die keuze. Ook de notaris wil van alles van je weten. Wij verzorgen alle contacten en helpen je met het beantwoorden van de vragen. Ook controleren wij alle procedures.

Rondom de hypotheek zijn er allerlei contacten: de hypotheekverstrekker, de notaris, de taxateur, enz. Die contacten moeten strak geregisseerd worden, zodat de hypotheek ook echt op tijd rond komt. Wij zijn gedurende het hele traject jouw persoonlijke regisseur.