Woonboothypotheek

Een hypotheek voor het wonen op water

De afgelopen was het niet eenvoudig om een aankoop van een woonboot of woonark te financieren. De meeste hypotheek aanbieders die er waren, hadden zich teruggetrokken. Gelukkig is er een nieuwe hypotheekverstrekker gekomen met de naam Orange Credit.

Orange Credit - De Woonboothypotheek Specialist

Orange Credit heeft hier verandering in gebracht met de introductie van de Orange Credit Woonboothypotheek, de eerste gespecialiseerde hypotheek voor woonbootbezitters en aspirant-watervillabewoners.

Overweeg je om op het water te gaan wonen? In een tijd waarin de woningnood hoog is en ruimte op het vasteland schaarser wordt, biedt Orange Credit een praktische oplossing voor financiering met onze Orange Credit Woonboot hypotheek.

Flexibele Voorwaarden voor Jouw Woonboot

Met de Orange Credit Woonboot hypotheek kun je tot 90% of meer van de marktwaarde van je woonboot financieren. Je zal dan altijd een deel van jouw spaargeld moeten inbrengen bij de aankoop.
Zij bieden flexibele looptijden tot 30 jaar voor zowel de boot als de ligplaats, en hanteren concurrerende rentetarieven.
Je hebt ook de vrijheid om te kiezen uit diverse aflossingsmethoden, afgestemd op jouw financiële situatie en toekomstplannen, zoals aflossingvrij.

Duurzaamheid wordt Beloond

We stimuleren duurzaamheid. Als je energiebesparende maatregelen neemt voor je woonboot of watervilla, bieden we je de mogelijkheid om tot 96% van de marktwaarde te financieren, in plaats van de gebruikelijke 90%.
Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je financiën.

Deskundige Ondersteuning op Maat

Tot voor kort was het verkrijgen van financiering voor een woonboot of watervilla een complex proces met beperkte opties. Orange Credit werkt samen met deskundige financieel adviseurs en taxateurs die gespecialiseerd zijn in woonboten en watervilla's. Wij behoren tot die groep aangesloten hypotheken bemiddelaars.
We begrijpen de specifieke behoeften van jouw situatie en kunnen je voorzien van persoonlijk advies.

Waarom Wachten? Maak Je Droom Waar!

Waa hebben we zo lang moeten wachten op een speciale woonboothypotheek met voorwaarden die je bij een hypotheek voor een bestaande woning op het vaste land ook kan krijgen? Orange Credit heeft de uitdagingen overwonnen en biedt jou de kans om te genieten van de vrijheid van wonen op het water.
Begin vandaag nog met het realiseren van jouw droom van wonen op het water.

Orange Credit - Maakt het wonen op het water haalbaar en praktisch

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van de Woonboot hypotheek.

Ben je klaar om aan het spannende traject van de aankoop van je woonark te beginnen?

Laten wij als onafhankelijke erkend hypotheekadviseur, die bemiddeld als bemiddelaar voor hypotheken van banken, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen, je persoonlijk begeleiden.
 Neem vandaag nog contact met ons op om aan de slag te gaan met jouw ideale hypotheekaanvraag en maak gebruik van onze persoonlijke aanpak.

Vul hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of neem telefonisch contact met ons op.